Nieuws

Gerucht: Xbox One S All-Digital wordt morgen onthuld?

Xbox One S All-Digital

Alhoewel Microsoft de komst van de diskloze Xbox One S nog niet bevestigd of ontkend heeft, zijn er toch geruchten die claimen dat de console morgen al onthuld gaat worden.


Dit meldt het Duitse Winfuture dat al in de database van diverse retailers heeft kunnen snuffelen. Daar wisten zij een plaatje te vinden van de diskloze Xbox One S.

The Xbox One S All-Digital lijkt erg op de ‘reguliere’ S en bevat ook 1 TB HDD, Sea of Thieves, Forza Horizon 3 en Minecraft (al geïnstalleerd op de console) en gaat volgens de site €229 kosten. Daarmee wordt de console niet veel goedkoper dan de huidige versie, waar je zelfs goedkopere versies kan vinden, maar dan niet met al deze games geïnstalleerd

Overigens krijgt de console wel een beter pakkende naam, namelijk de Xbox One M. Uiteraard willen we jullie natuurlijk wel even waarschuwen dat er nog niks door Microsoft geteased is. Houd de zoutpot dus vooral bij de hand.

Morgen houdt Microsoft een nieuwe Inside Xbox, waarin de focus op de E3 en Fanfest ligt, maar blijkbaar ook ruimte is om de console te onthullen. Dit event is morgen vanaf 23:00 live te volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.