Nieuws

Gerucht: Nintendo heeft 11 ‘onaangekondigde’ games voor de Switch in ontwikkeling

Nintendo Switch

Het mooie van dit gerucht is dat de 11 ‘onaangekondigde’ Nintendo Switch games dit jaar nog moeten verschijnen

Nintendo heeft al flink wat games aangekondigd voor dit jaar, waar we erg naar uitkijken, maar volgens ‘insider’ Emily Rogers worden daar nog 11 ‘onaangekondigde’ games aan toegevoegd. We kennen haar van het lekken van vele correcte informatie voor het aangekondigd werd. Zo wist ze van de komst van Mario + Rabbids: Kingdom Battle en de Pokémon Go inspiratie voor de Pokémon Let’s Go-games.

Alhoewel dit nog steeds niet wil zeggen dat ze nu ook weer correct is, heeft ze wel interessante dingen gemeld op Resetera. Ze maakt wel duidelijk dat minimaal vijf van de games dit jaar komen, maar dat het er mogelijk ook 11 of 12 kunnen worden. Dit heeft te maken met een aantal factoren, zoals de game van Retro Studios die al enige tijd in ontwikkeling is. Doordat zij nu de ontwikkeling van Metroid Prime 4 hebben gekregen, is het de vraag of de andere game niet op de plank beland is.

De lijst met games is natuurlijk een groot vraagteken, maar sommige games zijn al vaker voorbij gekomen in geruchten. Denk hierbij aan de Metroid Prime Trilogy, die ‘al klaar zou zijn‘.

The “Most likely” Nintendo-published game announcements for 2019. (70% chance or higher)

1. Mystery game #1
2. Mystery game #2
3. Mystery game #3
4. Mystery game #4
5. eShop game #1
6. Mystery Wii U port #1 (2013 title)
7. eShop game #2
8. New Labo Kit

The “Maybe” games for 2019. (The wild card titles – 50% chance or less)

9. Retro Studios secret game (this is assuming it wasn’t canned)
10. Metroid Prime Trilogy (assuming Zell’s info and Imran’s info are correct)
11. Mystery Wii U port #2

Alhoewel de meeste games van alles kunnen wezen, zijn er een paar voorzien van een wat meer informatie, zoals de twee Wii U Ports. De eerste is een port van een game uit 2013, wat betekent dat dit Pikmin 3, Super Mario 3D World, The Legend of Zelda: The Wind Waker HD of The Wonderful 101 kan zijn.

We nemen vooralsnog alles met een flinke korrel zout, maar het ziet er naar uit dat Nintendo Switch eigenaren dit jaar flink los kunnen gaan op hun hybride console.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.