Nieuws

Gerucht: God of War en Horizon Zero Dawn sequel in ontwikkeling?

Horizon Zero Dawn

Star Wars Celebration zou eigenlijk in het teken van Star Wars Jedi: Fallen Order moeten staan, maar dankzij steracteur Janina Gavankar wordt ook een sequel op Horizon Zero Dawn geteased.

Gavankar vertolkte de stem van Taitai in de Horizon Zero Dawn uitbreiding The Frozen Wilde, maar ook die van hoofdpersonage Idem Versio in Star Wars Battlefront 2.

Op Star Wars Celebration kwam de stemacteur een cosplayer tegen die verkleed was als haar personages uit Battlefront. Deze cosplayer zou door Gavankar aan de slag zijn gegaan met Horizon Zero Dawn. Echter kon Gavankar het niet laten om een teaser weg te geven. Ze zou hebben gezegd dat ‘Het ongelooflijk is, maar dat ze kan wachten op een sequel’.

Kotaku redacteur Basin Schreier doet er op Reddit nog een stapje bovenop door te melden dat er ook aan een vervolg van het vorig jaar verschenen God of War gewerkt wordt.

Uiteraard moeten we dit niet al te serieus nemen. Al lijkt het meer dan logisch dat er aan opvolgers van beide games gewerkt wordt. Echter verwachten we van beide voorlopig niks te zien. In ieder geval niet voordat de PlayStation 5 aangekondigd wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.