Nieuws

Gerucht: Combat details Avengers game gelekt?

Avengers

Het is eigenlijk al veel te lang stil rondom de Avengers game die bij Crystal Dynamics in ontwikkeling is. Alhoewel we hopen (en misschien ook wel zal gebeuren) dat deze game in Los Angeles aanwezig is, zijn de eerste details rondom de game mogelijk gelekt.


Met de release van Avengers: Endgame heeft de reeks een nieuw hoogtepunt bereikt en fans kijken dan ook met smart uit naar de verrichtingen van de Tomb Raider-ontwikkelaar. De game waar we sinds twee jaar weten dat ie bestaat, is vaak voorbij gekomen in de geruchtenmolen. Zo ook vandaag op ResetEra, waar mogelijk details over de combat uit de game gelekt zijn. De informatie zou in een vacature van de ontwikkelaar zijn gezet.

Inmiddels is het bericht al weer verwijderd, maar gelukkig wisten oplettende kijkers de details vast te leggen. Zo zou de Avengers game een third person actiegame worden, waarin ‘moderne combat design’ wordt gebruikt op basis van ‘trends uit de industrie’. Dit zou betekenen dat de game melee combat, cover-based shooting, stealth gedeeltes en baasgevechten zal bevatten.

Uiteraard kunnen we de waarde van deze ‘lek’ niet bepalen, aangezien we nog niks weten over de game. Het is zelfs niet zeker of de game wel op de huidige generatie consoles zal verschijnen. Mocht dat niet het geval zijn, zou het zo maar kunnen dat we er ook tijdens de komende E3 niks van zullen zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.