Nieuws 1

Gelekte Assassin’s Creed dev diary verklapt releasedatum

Assassin's Creed Odyssey

Er is iemand geweest die een embargo van Ubisoft heeft genegeerd en daarmee een hoop details van Assassin’s Creed Odyssey heeft verklapt.

Eerder lekte al een flink aantal screenshots van de game, maar nu is het echt raak. Unilad Gaming plaatste namelijk ‘per ongeluk’ een dev diary op Facebook en YouTube, maar werd snel weer verwijderd. Echter hebben diverse websites, waaronder VG247, een aantal details opgeschreven.

In Assassin’s Creed Odyssey kunnen spelers kiezen uit een man en een vrouw (Kassandra en Alexios) en beide beleven hetzelfde verhaal. Beide personages hebben connecties met de eerste beschaving, maar meer details hierover worden weggelaten om door de spelers te achterhalen.

De wereld uit Odyssey is ook een stuk groter dan die van Origins en bevat meerdere delen van het Oude Griekenland. Er zal veel worden gereisd met een boot, maar dat was al duidelijk te zien in de screenshots.

Het grootste nieuwtje dat de video liet zien, is de releasedatum. De game wordt namelijk op 5 oktober verwacht voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

1 Comment

  • Roel van Eeden
    Reply
    Roel van Eeden
    11, 06, 2018 8:45 pm

    Damn, dat is wel zuur voor Ubisoft! Alles is er ondertussen al uit..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.