Nieuws 3

Geen nieuwe PlayStation VR bij lancering PS5

PlayStation VR

Sony heeft alvast uitgesloten dat er bij de lancering van de PlayStation 5 een vernieuwde versie van de PlayStation VR zal zijn.

Dit heeft Dominic Mallinson in een interview met CNET laten weten. Volgens de Global Head of R&D van Sony wil het bedrijf voorkomen dat consumenten gelijk te veel op kosten gejaagd worden. Fans van de VR-bril hoeven niet bang te zijn dat er niks naar de volgende generatie PlayStation komt, aangezien het bedrijf nog steeds druk bezig is met het verbeteren van het huidige model. Zo willen ze dat de PSVR minder gaat wegen, minder kabels bevat en makkelijker moet worden om op te zetten.

Volgens Mallinson is er dus wel een nieuwe versie van de bril in ontwikkeling, maar zullen spelers ‘ademruimte’ gaan krijgen voor ze de volgende versie van de PlayStation VR kunnen aanschaffen. Je kunt bovendien ook gewoon de huidige versie bij de nieuwe console gaan gebruiken.

GamesGames

3 Comments

 • Avatar
  Reply
  Boyd Willemsen
  04, 06, 2019 6:16 am

  Dubbele ontkenning, goed gezien!

 • Avatar
  Reply
  Tuneko
  28, 05, 2019 12:57 pm

  “Sony heeft alvast uitgesloten dat er bij de lancering van de PlayStation 5 geen vernieuwde versie van de PlayStation VR zal zijn.”….. deze zin suggereert dat er juist wel een nieuwe VR set zal gelanceerd worden met de PS5.

  • Joey Hasselbach
   Reply
   Joey Hasselbach
   04, 06, 2019 9:43 pm

   haha wow ik zie hem nu ook. Heb de zin wel tig keer teruggelezen, maar ik snap nu wat je bedoeld. Een letter minder en de zin klopt zoals hij in mijn hoofd zat :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.