Nieuws

Gears 5 krijgt geen seizoenspas en Gear Packs

Gears 5

The Coalition heeft besloten niet meer voor een seizoenspas voor Gears 5 te kiezen en ook de Gears Pack achterwege te laten.


In een blog op de officiële site geeft The Coalition tekst en uitleg over de post-launch ondersteuning en progressie in de game. Naast de bevestiging dat er geen seizoenspas komt en de Gears Packs uit Gears of War 4 niet zullen terugkeren, laat de ontwikkelaar weten dat de post-launch maps voor iedereen beschikbaar worden. Alles waar je in Gears 5 voor betaald, zal overigens zichtbaar zijn en niet RNG of via ‘blind boxes’ aan de man worden gebracht.

Overigens zal je echt geld uit kunnen geven voor cosmetische items. Deze zijn overigens ook te ontgrendelen middels het Tour of Duty systeem. Deze biedt dagelijkse uitdagingen en medailles waarmee je ook cosmetische items als skins voor je personages kunt ontgrendelen.

Daarnaast zijn er Supply Drops, de lootboxes van de serie. Deze zijn te ontgrendelen door simpel de game te spelen. Er is kans dat je duplicaties krijgt, maar die kan je omzetten tot scrap, waarmee de items uit de Supply Drops mee gemaakt worden. Deze zijn niet aan te schaffen met echte valuta.

Daarentegen zijn er wel boost te koop met geld, waaronder boosts voor de multiplayer xp, personage xp en dubbele Supply Drops progressie. Gears 5 verschijnt op 10 september voor de pc en Xbox One.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.