Nieuws 2

Gamingnation gaat streamen!

Bekijk een live video van roelsmelt op www.twitch.tv

Goed nieuws! Ook bij Gamingnation kijken we naar extra bereik voor ons publiek en hopen om jullie op nog meer manieren te voorzien van nieuws en content. We hebben namelijk twee gamers weten te strikken om te streamen onder onze vlag.

Eigenlijk gisteren al, maar vanaf vandaag aan we wekelijkse streams aanbieden. Als uitzondering vandaag, maar we gaan elke zondag middels een schema laten weten wanneer onze streamers live zullen zijn en jullie gaan voorzien van content. Natuurlijk doen we even een voorstelrondje, zodat jullie alvast een idee krijgen van onze nieuwe collega’s!

Als eerste hebben we Jeroen! Hij gaat vanavond ook aan de slag onder het pseudoniem ‘Roelsmelt‘. Hij laat in kort een beetje informatie over zichzelf los:

Ik ben Jeroen van Kuringen, 27 jaar geboren en getogen in Brabant. In het dagelijks leven rond ik mijn tweede studie af en zorg ik voor mijn dochtertje van 1,5 jaar. Daarnaast ben ik vaak te vinden achter de computer en soms in de sportschool. Ik ben competitief gericht en dat zie je ook terug in mijn games. Mijn favoriete games zijn League of Legends, Counterstrike: GO en Players unknown Battlegrounds.

Daarnaast hebben we ook familieman Arthur, AKA D2Onair weten over te halen om live voor ons te gamen. Hier een aantal van zijn achievements:

Hoi mensen ik ben Arthur! Level 36 met de life-achievements getrouwd en twee kinderen. Ben naast een fulltime sr. 3d visualiser een fanatieke gamer (gelukkig niet de enige in het gezin wat het een stuk makkelijker maakt). Ik speel voornamelijk World of Warcraft, Overwatch en zo nu en dan wat andere games. Tijdens de games kun je overigens ook een aantal imitaties tegenkomen die ik uitkraam! dus… Come watch and Enjoy.

Het schema voor de rest van de week is als volgt!

Maandag Dinsdag  Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Arthur Jeroen Arthur Jeroen

GamesGames

2 Comments

 • Rogier Pepplinkhuizen
  Reply
  Rogier Pepplinkhuizen
  18, 07, 2019 7:51 pm

  Hoi Buts! We snappen helemaal watje bedoeld, het zijn inderdaad games die veel gestreamed worden. Ons doel is om deze jongens (hopelijk) te helpen aan een grotere publiek en willen dit inderdaad ook bereiken door op z’n tijd nieuwe games te gaan streamen.

  Andersom hopen we dat de kijkers die zij al hebben naar onze website te lokken, door middel van het hosten. Zo werkt het twee kanten op.

 • B U T S
  Reply
  Buts
  18, 07, 2019 5:04 pm

  Wat is precies het doel? Moeten we die streams gaan kijken om te zien hoe goed ze zijn in hun favoriete games (LoL, CS:Go en Overwatch…?!??) Dat dit hun favoriete games zijn stemt mij niet echt hoopvol. Beetje het zelfde wat 90% van de streamers al streamt.

  Of gaan ze daadwerkelijk nieuwe games reviewen en dergelijke?

  Als het het eerste is dan zie ik niet zo in wat de meerwaarde voor Gamingnation dan is. en waarom we hun zouden moeten volgen, zijn genoeg andere streamers die exact dat doen namelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.