Nieuws

Game of the Year volgens Rogier

2017 was een fantastisch jaar! Niet alleen op gamegebied was dit jaar ongelofelijk goed, ook qua films heb ik me erg goed vermaakt. Er zijn leuke series op Netflix uitgekomen en heb ik persoonlijk ook een erg leuk jaar gehad!

Mijn favorieten van 2017

Maar het gaat hier natuurlijk om de games. Zie hieronder, mijn fantastische Game(s) of the Year lijst.

1 The Legend of Zelda: Breath of the Wild

2 NieR: Automata

3 Cuphead

4 Call of Duty: WW II

5 Pokémon Ultra Sun

Waarom Zelda op #1

Als Zelda fan van het eerste uur was de nummer 1 voor mij erg makkelijk. De game lag op release op de mat, in combinatie met een Switch, en heb ik de game meteen onwijs veel gespeeld. Nog steeds vermaak ik me er wekelijks mee, helemaal met de erg leuke DLC die inmiddels al is uitgekomen. Perfect is de game niet, maar hij komt voor mij toch erg in de buurt.

#2

Op nummer 2 heb ik NieR: Automata staan. Ik ontdekte deze unieke game door de demo die ik per toeval tegen kwam in de Playstation Store. Na de epische battle die ik hier voerde was ik verkocht, de game moest gehaald worden zodra deze uitkwam. De soepele gevechten, unieke setting en wisselende gameplay elementen maakte deze game voor mij ongelofelijk leuk en verslavend.

#3

Volgens mij was iedereen wel een beetje verbaasd toen Cuphead ineens verscheen. De 2D Disney-achtige Dark Souls viel erg in de smaak. Met zijn leuke art style en lastige maar belonende gameplay werd de game overal goed ontvangen. Als fan van de lastige Souls games moest ik deze direct proberen en verdomme, wat frustrerend. Het eerste level zorgde al voor een kloppende ader op het hoofd. Maar eenmaal het gehaald en een eindbaas gevecht overleefd, was ik erg voldaan.

#4

Het was wel een lastige keus, maar Call of Duty: WWII is toch in de lijst gekomen. Ondanks dat de formule weer vrij hetzelfde is, hebben ze dusdanig genoeg aangepast dat ik me er uitstekend mee heb vermaakt. De leuke WWII levels, prima singleplayer en goed aangepaste zombie modus maakte het voor mij een succesvolle Call of Duty.

#5

Als laatste heb ik erg genoten van Pokémon Ultra Sun. Na Sun en Moon was het toch verfrissend, ondanks dat het verhaal in grote delen hetzelfde is. Er zijn leuke dingen toegevoegd, er is een leuke wending gegeven aan het verhaal en de terugkeer van bepaalde slechteriken. Een waardige afsluiter van de Pokémon reeks op de DS .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.