Nieuws

Update: Fortnite komt op de smartphone met cross-platform support

Epic Games gaat, net als PUBG, Fortnite Battle Royale op de mobiele markt brengen.

Beter goed gejat..

Epic Games is niet bijzonder origineel met Fornite Battle Royale, zo is de game is meer dan alleen geïnspireerd door PUBG. Dat is nog tot daar aan toe, ze hebben een leuke draai eraan gegeven en hebben regelmatig leuke evenementen zoals (nu live) 5 teams van 20.

PUBG heeft niet al te lang geleden hun game in China uitgebracht op de mobiele telefoon en nu heeft Fortnite hetzelfde aangekondigd. Simpelweg met de titel Fortnite Battle Royale en met een cross-platform save. Als jij op je smartphone speelt bewaar je de progressie die je hebt gemaakt en als je daarna op je PC weer verder gaat, ga je ook daadwerkelijk verder. In eerste instantie zijn de cross-saves alleen tussen PlayStation 4, PC, Mac en iOS, met Android in het vooruitzicht.

“Wij geloven dat dit de toekomst van gamen is,” aldus Epic. “Dezelfde game op alle platforms, spelen waar en wanneer je wil.”

Fortnite Battle Royale zal eerst naar iOS komen, later is ook Android aan de beurt.

Update: Epic Games heeft gereageerd op bezorgde Xbox One spelers, in de toekomst zal de cross-save daarop ook mogelijk zijn. Ze zijn nu nog bezig met de onderhandelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.