Nieuws 3

Fishing artifact in WoW en hoe je deze kan bemachtigen

World of Warcraft Legion is nu alweer een aantal weken live in Europa. En wij op de redactie hebben er tot nu toe elke minuut van genoten. Er zijn veel geheimen te vinden in The Broken Isles, de regio waar het verhaal zich ditmaal bevind. Nu weten we uit ons vorig artikel en onze review dat artifact weapons een van de grote features was in World of Warcraft Legion. Nu is het zo dat niet alleen combat gameplay artifact weapons hebben gekregen maar ook de sub-profession Fishing. Nu vraag jij je af, maar waar kan ik deze artifact vis hengel dan vinden?

Laten we beginnen

Eigenlijk is het simpeler dan het lijkt, het vereist een hoop tijd. En nu weten we dat vissen in World of Warcraft niet het meest vermakelijke is wat je kan doen in de game. Dus uithoudingsvermogen is wel een pre als je deze mooie hengel wilt scoren voor je personage. Dus wat moet je nu doen om deze artifact te bemachtigen. Je gaat beginnen met de achievement “Bigger Fish to Fry”. Voor deze achievement moet je alle rare fish in Legion op weten te vissen. Dit doe je met bait die je random op vist of als je de gouden pegels ervoor hebt kan kopen op de Auction House. de baits variëren van 400 gold tot soms wel 12.000 gold per stuk maar zal je een hoop tijd schelen.

Nog enkele tips

Voor dat je begint met het opvissen van je baits wil je eerst naar de Underbelly van Dalaran gaan. Dit is in de nieuwe hoofdstad in Legion en dit is een periodieke free-for-all pvp zone. Hier onder in de Underbelly zit ook een gebied waar je kan vissen. Hier heb je een kans om het item Emblem of Margoss op te vissen, dit item teleporteert je naar het eiland van Conjurer Margoss. Dit bevind zich net buiten Dalaran op een vliegend eiland en is te bereiken voor mensen die een Goblin Glider kunnen gebruiken of Demon Hunter zijn. Is dit het geval dan kan je de bovenstaande tips in de Underbelly negeren.
legion

Op het eiland van Conjurer Margoss kan je bij hem zelf een item kopen die Arcane Lure heet. Dit zorgt ervoor dat de kans dat je Rare bait opvangt met 100% verhoogd word.

Elke vis heeft een eigen locatie, per locatie in The Broken Isles zijn er 3 vissen te vinden. Totaal moeten er 18 vissen opgevist worden. Maar 3 per zone? 5 nieuwe gebieden? Er klopt hier iets niet.. of wel? 3 van de vissen moeten opgevist worden in het zee gebied. Hier komen we later op terug want hier zitten wat raadsels aan vast die gemakkelijk fout kunnen gaan.

Hieronder kan je zien welke specifieke vis bij welke regio in The Broken Isles hoort.

legion

Een aantal baits moeten opgevist worden met items die je ook weer opvist. Alle rare fish staan in het schema aangeduid met een (*).

Na dat je dit hebt gedaan ga je naar de dichtstbijzijnde fishing pool en vis je met een Arcane Lure aan de quest item Luminous Pearl.
Met dit item start je de scenario om je artifact fishing pole te kunnen halen.

De quest voor de Underlight Angler

Je world naar een eiland gestuurd met niemand minder dan Nat Pagle. Spelers die Warlords of Draenor hebben gespeeld kennen Nat Pagle al van de fishing questen in die uitbreiding. Nat Pagle vraagt je om wat murlocs te verslaan waarna je wat vissen moet opvissen uit de vijver. Deze vissen hebben een 100% succes kans dus dit zal je ook niet meer als een paar minuten duren. Hierna word je geconfronteerd met een baas. Hier maakt Nat Pagle jouw Underlight Angler uit.
legion

Je keert terug naar de Dalaran fountain welke zich bevind bij de bank. Je word beloond met de Underlight Angler En de optie om jouw artifact the upgraden. Hier komen we straks op terug want normale artifact power zal niet werken op deze vishengel.
legion

Het upgraden van je Underlight Angler

Net zoals elk ander artifact weapon heeft de Underlight Angler ook een aantal bonussen die ontgrendeld kunnen worden. Door rare fish te vissen krijg je per vis 50 artifact power. Dit gebeurt wel alleen als je vist met de Underlight Angler. Zo niet dat is de rare fish normaal net als elk ander rare fish. Hier onder vind je een schema die laat zien hoeveel vis jij nodig hebt per nieuw artifact level.
legion

Waar kan je je Underlight Angler upgraden?

Je kunt jouw Underlight Angler niet upgraden in je class hall. Hiervoor ga je naar de Dalaran fountain en click je op de Luminous Pearl
legion

Gefeliciteerd jij bent nu helemaal up-to-date over hoe je deze mooie artifact vishengel kan krijgen. Ik zelf ben al een trotse eigenaar. Alhoewel het geen plezierig ritje was vind ik het 100% waard om deze mooie item te bemachtigen. Hou Gamingnation in de gaten voor meer nieuws rondom World of Warcraft Legion.

GamesGames

3 Comments

 • Avatar
  Reply
  L.Lucas
  12, 02, 2019 2:50 pm

  Hallo heb de hengel opgehaald, het is ff goed lezen en anders op you tube kijken.
  Verder was het vrij gemakkelijk. heel vriendelijk bedankt voor de tip!!
  (Weer wat geleerd.)
  Met vriendelijke groet,
  L.Lucas

  • Joey Hasselbach
   Reply
   Joey Hasselbach
   15, 02, 2019 10:43 am

   Fijn om te lezen dat het bericht je verder heeft geholpen 🙂

 • Avatar
  Reply
  L.Lucas
  10, 02, 2019 2:43 am

  Leuk dit te lezen,speel zelf wow sinds 1996 ik ben zelf aan het verzamelen van pets mechanis, heb ze bijna allemaal, een paar vind ik minder (en heb natuurlijk weinig ruimte)
  maar bedaknkt voor te tips voor een nieuwehengel is de moeite waard, een maal iets anders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.