Nieuws

Final Fantasy VII Remake ruim drie miljoen keer over de toonbank

Yes, je leest het goed. In de korte periode sinds de release op 10 april is deze legendarische remake al drieënhalf miljoen keer als zoet broodje over de toonbank gegaan. Een mooie prestatie!

Lang niet voor iedereen natuurlijk, maar Final Fantasy VII staat bij vele wel als favoriete game boven aan het lijstje. De game liep ver voor op de tijd toen het origineel in ’97 uit kwam. Dat de remake een succes zou worden was dan ook wel goede aanname en de cijfers bevestigen dit.

Square Enix laat weten dat er al 3,5 miljoen stuks zijn verkocht. Het wordt nog beter: dit was in de eerste week zelfs na lanceren. Wij bij Gamingnation zijn hier toch wel van onder de indruk. Alleen nog even zorgen dat we ‘m allemaal gaan spelen.. Ahem, een mooie prestatie van Square Enix! We hopen natuurlijk ook snel meer te horen over het ‘vervolg’ van de remake.

Kevin heeft als fan van het origineel de game eens goed onder de loep genomen en hier een mooi stuk over op papier gezet. Check ‘m hier! Tevens kun je een demo vinden in de Playstation Store, zodat je de game zelf eens kunt proberen.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.