Nieuws

‘Fifa 19 zal de Champions League en Europa League bevatten’

Het lijkt erop dat Fifa 19 zowel de Champions League als de Europa League zal bevatten. Dit heeft Evert ten Napel verklapt tijdens de liveshow van eTribune.

Tijdens eTribune, een liveshow op Fox Sports waarin gamers het tegen elkaar opnemen in Fifa, was ook voetbalcommentator Evert Ten Napel aanwezig. Hij is al sinds Fifa 2005 de Nederlandse commentator in het spel en zal ook weer deze rol vervullen in Fifa 19. Er werden een aantal vragen aan Evert gesteld over zijn ervaringen met het voetbalspel, toen hij plotseling verklapte dat Fifa 19 zowel de Champions League als de Europa League zal bevatten. Hij zei het volgende (vanaf 0.54 in de video): “In 2019 wordt het spel nog mooier omdat de Champions League en de Europa League erbij zijn gekomen.”

Het lijkt er dus op dat Evert ten Napel (per ongeluk) heeft bevestigd dat beide toernooien speelbaar zullen zijn in het nieuwste voetbalspel van EA. Dit wordt eens te meer bevestigd door het feit dat Konami, de ontwikkelaar van Pro Evolution Soccer, de rechten zal verliezen van de Champions League én de Europa League.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.