Nieuws

Fans van Cyberpunk 2077 willen een “You’re Breathtaking” Trophy/Achievement

Er is een petitie op gestart door Cyberpunk 2077 fans om de Platinum Trophy/100% Achievement de titel “You’re Breathtaking” te geven.

Waarschijnlijk het meest memorabele moment van de afgelopen E3 is Keanu Reeves op de Microsoft persconferentie voor Cyberpunk 2077. Wanneer hij midden in zijn verhaal komisch wordt onderbroken door een toeschouwer, schiet hij in de lach en reageert met “You’re breathtaking! You’re all breathtaking!” Dit was al snel inspiratie voor vele memes, maar fans gaan nu nog een stap verder.

Er is een petitie gestart om de Platinum Trophy/100% Achievement de titel ” You’re Beathtaking” te geven. Het eerste doel van 25.000 handtekeningen is ondertusen al ruim bereikt maar ze streven nu dapper door naar de 35.000. Als je wilt meedoen kun je op deze website je handtekening zetten voor de petitie.

Of ontwikkelaar CD PROJEKT RED hier ook echt wat mee gaat doen zullen we af moeten wachten. Maar met al meer dan 28.000 handtekening lijkt de mening van de fans in ieder geval duidelijk.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.