Nieuws 2

Fallout Classic Collection gratis verkrijgbaar voor Fallout 76-spelers

Fallout Classic Collection

Fallout 76-spelers kregen een extra compensatie van Bethesda in de vorm van de Fallout Classic Collection. Deze is vanaf vandaag verkrijgbaar, maar wel alleen voor de pc.

Daarnaast heeft de uitgever laten weten dat er op 14 januari weer een update van de game gepland staat. Er zijn nog geen patchnotes vrijgegeven, maar dat zal later deze week moeten gebeuren. De update moet in ieder geval wat problemen verhelpen die door de community werden aangegeven. Daarnaast moet deze update ook de balans van de online game verbeteren.

Eind januari zal er nog een update gaan verschijnen met extra verbeteringen, zoals de Legendary Mods en het verhelpen van problemen met Perks.

De Fallout Classic Edition is overigens voor iedereen verkrijgbaar die Fallout 76 in 2018 gespeeld heeft op de pc, PlayStation 4 of Xbox One. Je zult hem echter wel alleen voor de pc kunnen krijgen. Het installeren ervan gaat als volgt:

Naast deze patches zal Bethesda in 2019 meer content naar de game brengen. Zo komt er een nieuwe PvP-modus, maar ook een manier om zelf items te verkopen.

2 Comments

 • Avatar
  Reply
  Man Van Bram
  10, 01, 2019 12:05 pm

  Nice, dan heb ik iets te doen dit weekend

 • Avatar
  Reply
  10, 01, 2019 12:02 pm

  Ah, dat is even balen heb fallout net gekocht voor ps4 en niet op PC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.