Nieuws

Fallout 76 spelers willen een bug terug

Fallout 76

Het klinkt misschien heel raar, maar Fallout 76 spelers willen een bug terug die onlangs gepatched werd en het is eigenlijk erg logisch dat ze dat willen.

De patch die eerder deze week verscheen en de game naar versie 1.0.3.1 bracht, zorgde weer voor een flink aantal oplossingen voor bugs en glitches. Echter was er een glitch in de Feed the People event, die zij liever hadden zien blijven.

In de missie die de spelers online met elkaar kunnen spelen, moeten zij op zoek gaan naar ingrediënten voor een stoofpotje. Daarbij moeten zij diverse machines verdedigen. Na het voltooien ervan werden spelers beloond met (hoe kan het ook anders) een blikje stoofpot. Het maakte overigens niet uit of spelers wel of niet mee deden aan het event. Echter blijkt dit niet Bethesda’s bedoeling geweest, aangezien de patch dit ‘probleem’ heeft opgelost en alleen de deelnemers van het event nu beloond.

De Reddit-pagina van de game heeft nu als populairste post een vriendelijke aanvraag om de bug weer terug te laten komen. Dit vooral vanwege de naam van het event..

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.