Nieuws

‘Een eventuele nieuwe Witcher game krijgt niet de naam The Witcher 4’

Witcher 3

Alhoewel CD Projekt Red nu volop bezig is met de ontwikkeling van Cyberpunk 2077 lijkt de ontwikkelaar nog niet klaar te zijn met The Witcher franchise.

De Poolse ontwikkelaar liet eerder al eens weten dat als er een nieuwe Witcher zou komen dat Geralt daar niet in zou zitten. Van de trilogie met de bekende personage werden in totaal 33 miljoen exemplaren verkocht en CD Projekt “heeft de smaak te pakken”.

In een interview met Bankier.pl laat CEO Adam Kiciński weten dat er, naast de tabletop RPG, nog meer van The Witcher aan zit te komen.

De studio werkt naast Cyberpunk 2077 aan nog een project, maar daar hebben ze het op dit moment liever niet over. Voor nu willen ze dat de focus helemaal bij Cyberpunk 2077 ligt om er voor te zorgen dat fans daar ook de aandacht aan blijven geven.

Op de vraag of de ontwikkelaar aan The Witcher 4 werkt, meldt Kiciński dan ook dat de volgende game in de serie niet simpelweg The Witcher 4 kan heten. Dat betekent niet dat ze de serie de rug toe keren. Integendeel want deze twee franchises zijn juist hetgeen zij in de toekomst op vooruit borduren.

Wat zouden jullie graag zien in de volgende Witcher? Laat het ons weten in de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.