Nieuws

Dreams bèta toch niet dit jaar van start

Dreams

Ondanks dat de ontwikkelaar herhaaldelijk liet weten, zullen we iets langer op het voorproefje van Dreams moeten wachten.

Althans als je jezelf niet hebt aangemeld voor de nieuwsbrief op de officiële website van de game. Degene die dat wel gedaan hebben, kunnen namelijk al vanaf vandaag aan de slag met de bèta.

De bèta, die overigens geen VR-content zal bevatten, blijft tot 21 januari online. Mocht je alsnog willen aanmelden voor de nieuwsbrief zul je moeten wachten tot 4 januari. Vervolgens zal er op 8 januari uitnodigingen worden bezorgd aan het grote publiek.

Als je eenmaal kunt deelnemen aan het voorproefje zul je wel een een vertrouwelijkheidsovereenkomst moeten tekenen. Het is immers de eerste keer dat Media Molecule het grote publiek toegang geeft tot alle tools van de game. Naast VR-content is ook de singleplayer niet in de bèta te vinden, aangezien deze volgens het bedrijf een geheim moeten blijven tot de release.

Dreams wordt volgend jaar verwacht voor de PlayStation 4. De game werd tijdens de E3 van 2015 aangekondigd en wordt ontwikkeld door LittleBigPlanet-ontwikkelaar Media Molecule.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.