Nieuws

Dragon’s Dogma krijgt een Netflix serie

De RPG van Capcom uit 2012 lijkt een serie te krijgen op Netflix. Dit heeft de streamingsdienst een paar uur geleden bevestigd.

In een press release heeft Netflix aangegeven dat ze met verschillende Japanse animatiebedrijven in zee gaan, Er zullen dus verschillende anime-series op Netflix verschijnen, waaronder één die op Dragon’s Dogma is gebaseerd. Het bedrijf zal samenwerken met Sublimation, dat onder andere heeft gewerkt aan Tokyo Ghoul en verschillende Ghost In The Shell-films. Netflix geeft aan dat ze ‘enthousiast zijn om de unieke cell-shaded animatie’ naar het scherm zullen brengen.

Hoewel er nog geen releasedatum is vrijgegeven, krijgen we wel alvast een tipje van de sluier betreffende het verhaal. Het zal draaien om de Arisen, die wraak neemt op een draak die zijn hart heeft gestolen. In zijn avontuur zal hij uitgedaagd worden door demonen die de zeven dodelijke zondes representeren.

Het lijkt erop dat Capcom de populariteit van Dragon’s Dogma wil aftasten in het westen. In 2015 kwam Dragon’s Dogma Online uit, maar dit spel is nooit buiten Japan uitgegeven. Of er een Dragon’s Dogma 2 komt, is nog maar de vraag. Wat vinden jullie van de serie?

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.