Nieuws

Dragon Quest Builders 2 gratis demo nu te downloaden

Square Enix maakt bekend dat een demo van het komende Dragon Quest Builders 2 nu verkrijgbaar is voor spelers die niet kunnen wachten om met bouwen te beginnen. De demo is gratis te downloaden in de PlayStation Store.

De demo laat spelers kiezen uit een mannelijke en vrouwelijke bouwer en bevat twee delen van de game, inclusief de Tutorial- en Isle of Awakening-gebieden. De demo biedt ook een voorproefje op de gameplay en laat spelers kennismaken met een gloednieuw verhaal en nieuwe personages. In dit verhaal moeten spelers het opnemen tegen de Children of Hargon om de kracht van creatie terug naar het land te brengen.

De game is een charmante mix van een role-playing game en een bouwspel. De game biedt een volledig opzichzelfstaande ervaring met nieuwe personages, een uitgebreide wereld, eindeloze bouwcombinaties en een verhaal dat zowel fans als nieuwkomers zal vermaken. Mensen die de game nog niet kennen, kunnen de onlangs uitgebrachte “World of Dragon Quest Builders 2”–trailer bekijken om te zien welke nieuwe bouwmechanieken en gereedschappen spelers kunnen gebruiken om te bouwen en oogsten. De trailer toont ook diverse locaties om zowel onder als boven water te verkennen, en krachtige aanvallen die bouwers op het slagveld kunnen gebruiken om monsterlijke beesten te verslaan.

Dragon Quest Builders 2 verschijnt op 12 juli voor de PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.