Nieuws

Dota 2 seizoen 2: Champions League

In seizoen 1 werden alle teams uitgenodigd om deel te nemen aan de Champions League van Dota 2, maar dit seizoen is dat anders. Na’vi en Virtus.Pro organiseren het toernooi, waarbij de tien beste Westerse teams het tegen elkaar opnemen. Virtus.Pro doet zelf ook mee aan het toernooi. De prijzenpot is meer dan 83.000 dollar.

Slechts enkele teams konden zich kwalificeren voor seizoen 2. In groep A zitten Team Empire, Alliance, Fnatic, Sigma.int en RoX. In groep B zitten Team Liquid, Natus Vincere, Cloud 9, Virtus.Pro en Power Rangers.

Ieder team speelt één keer tegen elkaar, waarbij ze twee punten krijgen voor elke match die ze winnen. Hierbij geldt ‘best out of three’ om door te gaan. De stand waarmee ze winnen, is onbelangrijk. De nummers 1 komen tegenover elkaar te staan en de nummers 2 en 3 moeten tegen elkaar spelen.

Er zijn nu al twee wedstrijden gespeeld, waarbij Team Liquid van Power Rangers won. RoX verloor van Team Empire. Er wordt één match per dag gespeeld, elke zondag tot en met donderdag. Je kunt een livestream kijken om mee te genieten van de spanning en sensatie. Wie gaat er met de titel vandoor?

d2clnavi300

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.