Nieuws

Deze week in Red Dead Online: Nieuwe Legendary Bounty, bonussen en meer

Red Dead Online Legendary Bounties

Rockstar Games heeft Red Dead Online weer voorzien van een nieuwe update waarin onder andere een nieuwe legendary bounty wordt toegevoegd. Lees snel verder voor alle details!

Legendary Bounty Etta Doyle

In een vorig leven deed Etta Doyle ondeugende zaken en werkte als een madam voor dames van plezier. Ze had destijds ook een andere naam: Madame La Perle. Maar, La Perle en haar bende ontmoedigde vrouwen hebben zichzelf sindsdien opnieuw uitgevonden. Nu zijn ze bandieten, en beroven ze postkoetsen en treinen, en hebben voorkeur om van Leviticus Cornwall te stelen.

Cornwall is moe geworden van het feit dat zijn vracht een doelwit is, en heeft een plan bedacht om Doyle in de val te lokken – door geruchten te verspreiden over waardevolle goederen die door St Denis reizen per spoor. De goederen zijn, uiteraard, nep – en Cornwall wil er een hinderlaag mee opzetten. Cornwall wil zichzelf en zijn bedrijf graag distantiëren van het vuile werk, en heeft de hulp van zeer bedreven en ervaren Bounty Hunters nodig.

Doyle en haar bende worden als extreem gevaarlijk beschouwd. Toch moet gerechtigheid nog even wachten, en moet het doelwit levend gevangen worden. Haar kenmerkende eigenschappen bestaan uit een litteken op haar rechterwang die ze tijdens een messengevecht kreeg, en het feit dat ze herenkleding draagt, al is het waarschijnlijk dat ze haar gezicht verbergt om haar identiteit te verbergen.

Erkende Bounty Hunters kunnen Legendary Bounty Missions aangaan door naar het dichtstbijzijnde Bounty Board te gaan, zoals aangegeven op de map. Kort na het voltooien van een Legendary Bounty, verschijnt deze weer om opnieuw gespeeld te worden in een hogere moeilijkheidsgraad – aangegeven door het aantal sterren op de poster. Voor degenen die Red Dead Online voor het eerst op de PC ervaren; je krijgt een gratis Bounty Hunter-licentie als je je Social Club-account koppelt aan Twitch Prime. Om toegang te verzekeren tot allerlei toekomstige Red Dead Online-benefits, ga dan naar Twitch Prime en meld je aan.

Cadeautje, nieuwe emotes en meer

Alle bandieten die ergens tussen nu en 11 november Red Dead Online spelen worden beloond met een cadeau van RDO$100 en een gratis Treasure Map, ongeacht het platform waarop je speelt. Je de Treasure Map vinden bij het Postkantoor of in de Lockbox van je kamp. Alle cadeaus worden binnen 24 uur na het spelen van Red Dead Online gestort.

Ambitieuze Collectors die de map doorzoeken voor de Weekly Collectible List, die bestaat uit de Ace of Cups, Ace of Wands en Absinthe, kunnen de Fortune Teller’s collectie verzilveren, hetzij door mevrouw Nazar te bezoeken óf door het via het postkantoor op te sturen. Ga naar de officiële Red Dead Online-website voor meer informatie over de Collector Role en andere Frontier Pursuits.

Er is nu een selectie van nieuwe emotes beschikbaar voor degenen die zichzelf goed willen uitdrukken op het grensgebied. Deze vind je in de Wheeler, Rawson & Co. Catalogus. Groet medereizigers op de weg met de Gentle Wave, of uit je waardering voor hun moeite met de Applause-emote. Je kunt ook de Thumbs Down geven aan cowboys die het bloed onder je nagels vandaan halen, of de Hush Your Mother gebruiken om je gang te laten weten dat je iets voorzichtig wilt aanpakken.

Weekelijkse bonussen & kortingen

Alle spelers die deze week de Wheeler, Rawson en Co. Club Rank 50 behalen, ontvangen ook de Gentle Wave emote. Dit cadeau krijg je binnen 36 uur na het behalen van Club Rank 50. Je kunt deze vinden in de Greet section van het Emotes-menu.

PlayStation Plus-leden die Red Dead Online spelen krijgen de Page of Pentacles, Knight of Pentacles, Queen of Pentacles en King of Pentacles Tarot Cards binnen 24 uur na het spelen van Red Dead Online – geheel gratis, en klaar om individueel of als lucratieve collectie te verkopen aan Madam Nazar
.
En voor competitieve spelers die op zoek zijn naar spanning; dit is je laatste week om de Fear of the Dark Showdown Mode te spelen. Blijf op de hoogte van de Newswire voor meer Red Dead Online-nieuws de komende weken. Ga naar de Social Club Events-pagina voor details over alle huidige special events, bonussen en meer.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.