Nieuws

Deze week in Red Dead Online: Gratis Horse Care Package, nieuwe kleding en meer

Red Dead Online

Deze week staat de band tussen paard en ruiter centraal in Red Dead Online met een gratis Horse Care-pakket door simpelweg te spelen, en kortingen op Stable Space, paarden en meer.

Ruiters aan de grens moeten er goed uitzien. De Wheeler, Rawson And Co. Catalogus heeft een aantal nieuwe items die perfect zijn voor scherpschutters die indruk willen maken op de grens. Bescherm je scalp met de stijvolle brede rand van de Descoteaux Hat draag een stevige huid van ten zuiden van de grens met de Alvarado Chaps en bind een paar elegante Gerden Morrow Spurs aan je boots om je look compleet te maken. Alle drie de items zijn vanaf deze week permanent aan de catalogus toegevoegd. Ondertussen blijft de Cossack Hat de rest van de week beschikbaar – perfect voor iedereen die zijn oren warm wil houden in de hardere klimaten in het noorden.

De band tussen paard en ruiter is sterk, maar het is belangrijk om het juiste ros voor de taak te hebben. Ruiters die een nieuw paard willen aanschaffen voor hun avonturen hebben geluk – Stallen in de verschillende staten bieden 20% korting op Stable Space om je verzameling uit te breiden. Je krijgt ook 20% korting op alle paarden onder rang 40 zoals de Flaxen Roan Tennessee Walker hierboven afgebeeld.

De trouwe loyaliteit van je paard verdient zijn beloning. Deze week ontvangen alle spelers een Horse Care Package – waaronder Horse Reviver, een nuttig en genezend middel dat je handig in je Satchel kunt bewaren voor het geval je paard ernstig gewond of arbeidsongeschikt raakt, 2 Horse Medicine die de gezondheid van je paard aanvullen met een gouden buitenste rand, en 2 Horse Stimulants die een gouden buitenste balk geven aan het uithoudingsvermogen van je paard voor die lange ritten door het open land, plus 5 Oatcakes, 5 Hay en 5 Carrots, om ervoor te zorgen dat je vriend met hoeven goed gevoed wordt.

Ter herinnering, Twitch Prime leden hebben tot aanstaande vrijdag 19 juli om hun Social Club-accounts te koppelen en RDO$300 te ontvangen. Degenen die de deadline missen, kunnen nog steeds de Superior Ammo-bundel met Dynamite Arrows claimen, evenals een groot aantal andere toffe voordelen die nog moeten worden aangekondigd voor zowel Red Dead Online als GTA Online.
Klik hier voor meer informatie over het koppelen van je Rockstar Games Social Club- en Twitch Prime-accounts, en blijf op de hoogte van Newswire voor meer nieuws over Red Dead Online in de komende weken – inclusief details over de volgende grote update komende zomer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.