Nieuws

Deep down is ‘niet helemaal opgegeven’ volgens Ono

Deep Down

Yoshinori Ono laat maar eens weten dat Capcom Deep Down nog steeds niet helemaal opgegeven heeft, ondanks het er wel alle schijn van heeft.

In een interview met Eurogamer laat Ono weten dat het team dat de game zou ontwikkelen niet meer bij elkaar is, maar dat de uitgever de game mogelijk nog wel ooit gaat uitbrengen.

De ontwikkelaar zegt dat jaarlijks alle titels die ze in de toekomst behandelen, maar geven ook projecten goedkeuring en zorgen dat ze verder gaan. Op dit moment kon de ontwikkelaar niks zeggen, maar liet weten dat het feit dat het handelsmerk wordt verlengd, betekent dat ze het IP niet laten rusten.

Het laatste wat we van de game gehoord hebben, is dat de handelsmerk verlengd werd. De game werd tijdens de onthulling van de PlayStation 4 (zes jaar geleden!) onthuld, maar meer dan dat zagen we er niet veel meer van. We kregen namelijk nog wat screenshots voor de kiezen en een trailer, maar helaas werd het daarna erg stil rondom de game.

We zijn benieuwd of Deep Down ook nog daadwerkelijk het licht weer gaat zien. Misschien dat ze het een herkansing geven bij de PlayStation 5? Wat denken jullie? Gaat de game ooit nog uitkomen?

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.