Nieuws

De Uncharted film wordt geen directe verfilming van de spellen

Uncharted

Verwacht geen directe verfilming van de Uncharted spellen wanneer je je film kaartjes koopt volgend jaar. Het zou een ‘mindere ervaring’ zijn voor het publiek als dat wel zo had geweest, zegt de regisseur. Maar wat krijgen we dan te zien?

Volgens deze bron wordt het een film die ons meeneemt het leven van de jongere Nathan Drake. De regisseur was al eerder benaderd met ideeën voor films over het spel, maar had nooit interesse omdat hij het spel niet wilde nabootsen:

“I didn’t really feel like it was at all worthy of making a video game adaptation if we’re just gonna copy what the game is, and just serve people a lesser experience than what they’ve experienced in such an incredible way.”

Sony studios heeft eindelijk Trachtenberg over kunnen halen om aan de film te werken. Ook hebben ze Spider-Man acteur Tom Holland ingezet om in de rol van de jonge Nathan Drake te kruipen.

Wie Sully zal spelen is echter nog niet bekend. Wel wordt er gespeculeerd dat Breaking Bad acteur Bryan Cranston gecast zal worden voor deze positie.

Uncharted zal in december 2020 te zien zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.