Nieuws

De gouden Wii die bestemd was voor Queen Elisabeth is in handen van een Nederlander

Gouden Wii

THQ probeerde in 2009 een leuke marketingstunt uit. Zij stuurden een gouden Wii met de game Big Family Games naar de koningin van Engeland. Echter werd deze niet geaccepteerd door de medewerkers van het Koningshuis geaccepteerd.

Nadien was deze Wii helemaal van de radar verdwenen en doordat THQ failliet ging, had niemand meer oog voor de waardevolle console. Echter vond People Make Games dat het wel tijd werd om de onderste steen boven te halen.

Zij kwamen er achter dat het niet mogelijk is om ‘zo maar’ even iets aan de koningin van Engeland te sturen, waardoor deze nooit in handen van de hoogheid is geweest. Reden genoeg voor Chris en Anni om uit te vogelen waar de console zich dan wel bevind. Zij kwamen uiteindelijk bij een Nederlandse verzamelaar terecht, genaamd Donnie. Zijn doel was om alle kleuren Nintendo consoles te verzamelen en daardoor kon deze gouden Wii natuurlijk niet ontbreken. Echter heeft hij helaas niet de bijpassende Nunchuck erbij, wat natuurlijk erg jammer is bij een 24 karaats gouden console.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.