Nieuws

Days Gone ontwikkelaar Sony Bend heeft volgende game in pre-productie fase

Days Gone Sony Bend, PlayStation 5

Days Gone ontwikkelaar Sony Bend is na de lancering van hun open wereld survival game niet op de relaxstoel gaan zitten. Men heeft de volgende game al in pre-productie.

Dit blijkt uit een update van de LinkedIn profiel van Jeremy Vickery, Senior Staff Lighting Lead bij de studio. Die heeft namelijk op zijn profiel laten weten dat de volgende game al in pre-productie is gegaan. Dit betekent dat de game nog in de vroegste fase van ontwikkeling is en dat het team aan het kijken is naar het verhaal, maar ook wat voor soort game het gaat worden.

Sony Bend was vijf jaar bezig met de ontwikkeling van Days Gone. Echter wist de game niet echt te overtuigen bij de critici en de fans. Het is dus niet zeker dat de volgende game van de ontwikkelaar een sequel wordt. Voor Days Gone werkte de studio aan Uncharted: Golden Abyss voor de PlayStation Vita. Wellicht dat de ontwikkelaar wel een gloednieuw IP gaat ontwikkelen? Of toch de ontwikkeling van een nieuwe Uncharted, aangezien Naughty Dog liever op andere projecten focust?

Hoe dan ook kunnen we wel stellen dat de ontwikkeling van deze game nog wel even gaat duren en dat de game sowieso voor de PlayStation 5 is. We zullen het uiteraard allemaal voor jullie op de voet blijven volgen.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.