Nieuws

Cyberpunk 2077 zeker aanwezig tijdens aankomende E3

Cyberpunk 2077

Alhoewel het geen verassing is, laat CD Projekt Red weten dat hun nieuwe Sci-fi RPG Cyberpunk 2077 aanwezig is tijdens de komende E3.

Dit zal waarschijnlijk wel betekenen dat we tussen nu en begin juni niet veel informatie over de game hoeven te verwachten. Al is dat natuurlijk geen garantie, maar eerder een verwachting van ondergetekende. Op Twitter bevestigde CD Projekt Red in ieder geval de aanwezigheid van de game tijdens het event in Los Angeles.

Cyberpunk 2077 werd al in 2012 aangekondigd, maar moest plaats maken voor een van de grootste RPG’s ooit, namelijk The Witcher 3: Wild Hunt. Vorig jaar bracht de Poolse ontwikkelaar de game weer in het vizier en toonde de game tijdens de E3 en Gamescom achter gesloten deuren. Later besloot het bedrijf deze beelden ook met de massa te delen.

De game heeft tot op heden geen releasedatum gekregen, maar wellicht dat daar dan in juni een einde aan komt? Verwacht wordt dat Cyberpunk 2077 in 2020 uitkomt, aangezien de game gebaseerd is op Cyberpunk 2020 (een spel dat met pen en papier gespeeld wordt).

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.