Nieuws

Cyberpunk 2077 ontwikkelaar geen fan van The Witcher 3 theorie

Cyberpunk 2077

CD Projekt Red liet tijdens de E3 eindelijk meer zien van Cyberpunk 2077. De trailer die werd getoond, deed fans denken aan een verhaal dat Ciri in The Witcher 3 vertelde.

Het verhaal over de glazen stad en de mensen met metaal in hoofd komt aardig overeen met de trailer die getoond werd. Fans plaatste het verhaal van Ciri over de trailer van Cyberpunk 2077 en het resultaat is behoorlijk indrukwekkend.

Echter gingen de fans nog verder door een theorie te bedenken over hoe Ciri in de futuristische game zou kunnen zitten. Volgens game director Adam Badowski kunnen ze die theorie laten voor wat het is, aangezien ze niet van plan zijn deze universum met elkaar te verbinden.

In een interview met Polygon laat Badowski duidelijk blijken dat er geen Easter Egg of NPC die op Ciri lijkt in de nieuwe game te vinden is. Hun game is geen Kingdom Hearts, alhoewel andere ontwikkelaars het wel leuk zouden vinden om er alsnog iets mee te doen.

Cyberpunk 2077 is in ontwikkeling voor de huidige generatie consoles en pc. Wanneer de game komt, is op dit moment niet bekend. Kijken jullie uit naar deze game?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.