Nieuws

Cyberpunk 2077 laat nog wel even op zich wachten

Cyberpunk 2077

Mike Pondtsmith, ontwerper van het bordspel Cyberpunk 2020 (waar Cyberpunk 2077 op gebaseerd is), heeft alvast laten weten dat we voorlopig niet met de game aan de slag kunnen.

In een interview met een YouTuber laat de ontwerper weten dat het nog wel een paar jaar zal duren, voordat Cyberpunk 2077 in de winkels ligt. Persoonlijk wacht hij al 30 jaar op een game gebaseerd op het bordspel en is van mening dat de gamers nu ook wel even kunnen wachten.
Waarschijnlijk doelt hij daarmee op dat het mooi uit zou komen als de game in 2020 zal verschijnen. Later laat hij op Reddit weten dat voor hem de releasedatum ook nog onbekend is.

huidige generatie consoles

CD Projekt Red maakt zelf al duidelijk dat de game nog voor deze generatie consoles zal verschijnen. Vele fans dachten dat het niet mogelijk was dat de game op de PlayStation 4 en Xbox One zou kunnen draaien.
In een interview met Game Informer laat quest designer Patrick Mills weten dat de ontwikkelaar hun focus legt op de PlayStation 4 en Xbox One (en natuurlijk ook de pc).

Wat vinden jullie tot nu toe van Cyberpunk 2077?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.