Nieuws

Cyberpunk 2077 krijgt misschien een multiplayer na de lancering

Cyberpunk 2077

CD Projekt Red heeft tijdens een sessie achter gesloten deuren laten weten dat Cyberpunk 2077 een singleplayer game is. Echter sluiten ze een eventuele latere komst van een multiplayer niet helemaal uit.

Cyberpunk is een first person shooter RPG en dat is op zich al even wennen van de ontwikkelaar die ons The Witcher-games bracht. Vele trekken al de vergelijkingen met Deus Ex, maar of dat zo is, is voor ons nog een vraag.

Eurogamer vroeg tijdens een sessie aan de ontwikkelaar of er ook een multiplayer voor de game in de planning staat. Het antwoord daarop was redelijk ontkennend, maar er is wel tijd door het researchteam gestoken in het maken van concepten van een multiplayer. Echter op de vraag of er op een later moment een multiplayer zou komen, deed Quest designer Patrick Mills geen belofte. “Niet bij de lancering, want de focus ligt op de singlelayer,” aldus Mills.

We zullen dit nog even af moeten wachten om te zien of er alsnog een multiplayer komt. Net als wanneer de releasedatum van deze game is. Cyberpunk 2077 werd tijdens Microsoft’s persconferentie (na 6 jaar) weer getoond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.