Nieuws

Cyberpunk 2077 krijgt een first person shooter tintje

Cyberpunk 2077

We kregen tijdens de E3 eindelijk wat meer te zien van het mysterieuze Cyberpunk 2077, het nieuwe pareltje van CD Projekt Red. Achteraf kwam er wat meer nieuws.

Tijdens de demo sessie op de E3 is naar buiten gekomen dat het spel een ‘first person perspective’ zal hebben. Nu wordt er direct geroepen dat het een traditionele first person shooter wordt, maar dat lijkt niet waar. CD Projekt Red laat namelijk via het twitter account van Cyberpunk 2077 weten dat er wel in ‘first person’ gespeeld gaat worden maar dat het nog steeds om een RPG zal gaan.

Er zijn namelijk verschillende RPG elementen aan het licht gekomen. Zo hebben vijanden health bars in gevechten, zie je getallen ten behoeve van de schade die je doet en heb je de mogelijkheid om verschillende krachten te leren en te upgraden. Ook zijn er genoeg opties om je karakter te zien, geeft CD Projekt Red aan. Sowieso in cutscene’s, maar ook als je in of op een voertuig zit.

Er is nog geen release datum bekend gemaakt. We zullen dus nog even geduld moeten hebben! Kijk hier nogmaals de trailer die we tijdens de E3 hebben gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.