Nieuws

Curve Digital werkt aan Narcos game

De game zal ontwikkeld worden door het zuster bedrijf van Curve Digital, namelijk Kuju. Kuju is onder andere bekend van Guitar Hero Live.

Grimmig en actievol

Ze kijken er naar uit om de spannende sfeer, de actie en het verhaal van Narcos te gebruiken voor een game. Hoe het spel er precies uit zal zien is nog onbekend. Hopelijk krijgen we snel meer informatie over de aankomende game! Wel is aangegeven dat het uitgebracht zal worden op alle ‘major consoles’ in de lente van 2019. Over het verkrijgen van de licentie is het volgende gezegd:

“Narcos is a fantastic license for us to work with,” said Curve Digital MD Jason Perkins. “This critically acclaimed show from Gaumont lends itself perfectly to a video game execution and we’re excited and proud to be bringing this to market.”

Voor wie Narcos niet kent, het gaat over drugsbaas Pablo Escobar, over hoe hij zijn emporium wist op te bouwen en over hoe een Amerikaanse agent hem op het spoor is. Er zijn momenteel al drie seizoenen beschikbaar en de vierde wordt momenteel opgenomen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.