Nieuws

Civilization VI nu verkrijgbaar op de iPad

civilization 6

Waarschijnlijk heeft niemand dit zien aankomen: Civilization VI kan nu gespeeld worden op de tablet van Apple. Fireaxis Games brengt het volledige spel naar de iPad, met weinig tot geen concessies.

Mobiel en onveranderd

Het 4X turn-based strategiespel van Fireaxis Games is sinds vandaag te downloaden uit de App Store. Het gaat om exact de versie als degene die nu op Steam te spelen is, dus er is geen content geschrapt en er zijn bijna geen consessies gedaan. De enige verschillen zijn dat de leiders geen animaties hebben in diplomatische gesprekken en dat de strategic overview niet te gebruiken is.

Ook is de multiplayer van Civilization VI beschikbaar, maar alleen met andere iPad-gebruikers en alleen over LAN (Local Area Network). Of dit veranderd wordt in de toekomst, laat Fireaxis Games niet weten. Ook is het nog niet zeker of het spel zal verschijnen op andere platformen, zoals Android of op de verschillende consoles.

Hoewel de eerste zestig beurten gratis zijn, moet de speler hierna wel 59,99 euro betalen om verder te kunnen spelen. Het spel is in totaal 5,43 GB groot en vereist minstens OSX 11.1.2 op een iPad Air 2, iPad 2017 of een iPad Pro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.