Nieuws

CD Projekt Red heeft drie games in ontwikkeling, niet drie Cyberpunk-games

In een rapportage van Bankier (vertaald door PC Gamer) van begin deze week bleek dat CD Projekt Red aan drie verschillende Cyberpunk-spellen werkte. Het bedrijf heeft verklaard ter verduidelijking dat dit in feite niet het geval is.

“Momenteel werken er in totaal vijf teams aan een aantal projecten, waarvan er drie gericht zijn op de ontwikkeling van Cyberpunk 2077.
“Deze omvatten CD Projekt Red Warsaw en Kraków, die het hoofdspel spelen, evenals de Wrocław-studio, waar ongeveer 40 specialisten uit de industrie zich bezig houden met R&D-technologie, “aldus een vertegenwoordiger van CD Projekt in een verklaring die enkele kwesties rond de vertaling van het oorspronkelijke rapport wilde verduidelijken.

“Een apart, toegewijd team in de studio in Warschau is bezig met de ontwikkeling van Gwent, en het laatste team is Spokko, dat momenteel werkt aan een nog onaangekondigd mobiel project.
Als zodanig mogen we niet snel meerdere games van het bedrijf in het Cyberpunk-universum verwachten.

Er is echter goed nieuws, want CD Projekt Red bevestigde recent hun interesse in een enorme uitbreiding voor Cyberpunk 2077,
net zoals bij The Witcher 3.De uitbreidingen van de Witcher 3 waren uitzonderlijk goed ontvangen, vol met nieuwe content en de uitstekende verhalen.
Ze werden ook gebruikt als reden om verschillende kanten van Geralt te verkennen, waardoor het personage er fris en opwindend uitzag.
Gezien de lengte van de speeltijd, die ze allebei bevatten,
zouden dergelijke uitbreidingen voor Cyberpunk 2077 toch wel even groot  worden als de uitbereidingen van the witcher 3.

Cyberpunk 2077 wordt uitgebracht op 16 april 2020, voor PS4, Xbox One en pc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.