Nieuws 2

Castlevania Requiem: Symphony of the Night & Rondo of Blood komt volgende maand naar PS4

Er waren al geruchten dat deze klassiekers opnieuw zouden verschijnen en vandaag heeft Konami het dan bevestigd: Castlevania Requiem: Symphony of the Night & Rondo of Blood komt op 26 oktober naar de PlayStation 4

De game verschijnt overigens exclusief in de PlayStation Store voor de PlayStation 4 en het zijn aangepaste emulaties. Wel maken ze gebruik van de extra kracht van de PlayStation 4 Pro zodat de games ook in 4K/ 1080p (ook op de standaard PS4) draaien, verschillende rendering-opties (zoals smoothing) gebruiken en hogere resolutie achtergronden te kunnen bieden. Bovendien worden beide games voorzien van trophies.

In Rondo of Blood ga je aan de slag als Richter Belmont die op zoek gaat naar zijn vermiste geliefde. Deze is gekidnapt door een assistent van Dracula. Richter Belmont ken je misschien wel als het onlangs aangekondigde personage voor Super Smash Bros Ultimate.

Symphony of the Night volgt het verhaal van Alucard, die als half-vampier op jacht gaat op zijn eigen vader (Dracula). Vele fans zien dit als de beste game uit de serie en de ultieme metroidvania game.

2 Comments

 • Reply
  Angelo
  27, 09, 2018 11:28 am

  Jullie hebben symphony of the night en rondo of blood om gewisseld. Alucard is van symphony of the night en richter is van rondo of blood.

  • Joey Hasselbach
   Reply
   Joey Hasselbach
   27, 09, 2018 11:33 am

   oh thanks ik zat al te twijfelen. Heb het aangepast, thanks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.