Nieuws

Capcom Home Arcade aangekondigd

Koch Media kondigt vandaag de Capcom Home Arcade aan, een plug-and-play arcademachine voor thuis met een uniek ontwerp. Verfraaid met het iconische tweekleurige Capcom logo levert de Capcom Home Arcade een klassieke single- en multiplayer arcade-ervaring.

Met 16 van de allerbeste Capcom titels uit de gouden eeuw van arcadegaming, twee premium sticks en knoppen kunnen deze games gespeeld worden zoals het hoort.

Authentiek Gamen
Met een paar competitieve Sanwa-sticks en knoppen voor de fijnste precisie, reactietijd en duurzaamheid.
De 16 vooraf geïnstalleerde games zijn de originele Capcom arcade-ROMs met emulatie verzorgd door FB Alpha voor een authentieke en nauwkeurige arcade-ervaring.

Speel, Concurreer, Werk Samen
Breek wat high scores in singleplayer, werk samen met een vriend in co-op multiplayer of vernietig ze in een één-op-één gevecht. Upload daarna je beste scores naar een wereldwijd High Score Leaderboard via de on-board WiFi op de Capcom Home Arcade om te zien hoe je afsteekt tegen andere spelers van over de hele wereld.

Vooraf geïnstaleerde games
1944: The Loop Master
Alien™ vs Predator™
Armored Warriors™
Capcom Sports Club™
Captain Commando™
Cyberbots™: Fullmetal Madness
Darkstalkers™: The Night Warriors
Eco Fighters™
Final Fight™
Ghouls ‘n Ghosts™
Giga Wing™
Street Fighter™ II: Hyper Fighting
Mega Man: The Power Battle™
Progear™
Strider™
Super Puzzle Fighter II Turbo™
De Capcom Home Arcade zal vanaf 25 oktober beschikbaar zijn bij alle grote winkels. Je zult echter wel flink in de buidel moeten tasten voor de ‘mini-console’. Voor €229,99 kun je er namelijk één aanschaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.