Nieuws

Call of Duty Modern Warfare krijgt morgen nieuwe maps en Hardpoint modus

Call of duty Modern Warfare 3

Infinity Ward en Activision Blizzard hebben laten weten dat er morgen twee nieuwe maps en een modus aan Call of Duty Modern Warfare worden toegevoegd.

Mocht je al aan het vervelen zijn met de huidige maps van Call of Duty Modern Warfare heeft Infinity Ward morgen misschien wel wat je nodig hebt. Morgen komen er namelijk twee nieuwe maps naar de multiplayer. De eerste heet Shoot House, dat speelbaar is in de meeste modi van de game.
Krovnik Farmland is daarentegen alleen speelbaar in de Ground War modi. Voor de rest is er weinig informatie vrijgegeven behalve wat we in deze Tweet kunnen zien.

Hardpoint is al enige tijd een bekende modus in de Call of Duty games en deze keert morgen dus ook terug. Net als in Headquarters zullen teams een gebied (hardpoint) moeten overnemen om punten te kunnen scoren. Echter als een tegenstander dat gebied betreed houdt dit op. Het verschil met Headquarters is dat spelers wel respawnen ook al heeft het andere team de hardpoints in handen.

Call of Duty Modern Warfare is nu verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Check ook onze review van de game die in drie dagen tijd 600 miljoen dollar opbracht!

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.