Nieuws 2

Call of Duty Modern Warfare krijgt loot boxes

Call of Duty Modern Warfare, Battle Pass

Het was eigenlijk geen verrassing. Sinds Infinity Ward bevestigde dat er geen season pass naar Call of Duty Modern Warfare komt, maar gratis maps, was het eigenlijk geen vraag meer hoe Activision extra geld probeerde te scoren. Toch zijn de fans er niet blij mee.

Dankzij een glitch in de beta van Call of Duty Modern Warfare werden de komst van de loot boxes min of meer bevestigd. Dit is ongetwijfeld de manier waarop Activision dit wilde aankondigen, maar het is al gebeurd. YouTuber NerosCinema kreeg namelijk een ‘Common Supply Drop’ nadat hij level 6 in de bèta bereikt had.

Ondanks dat het geen verrassing is, lijkt de boosheid vanuit de community niet geheel ongegrond. Immers heeft Activision er een handje van om microtransacties na de release door te voeren. Zelfs degene die ervoor zorgen dat je een extra xp boost krijgt en dergelijke. Of gaan ze dit jaar toch alleen maar cosmetische items in de verkoop doen?!

2 Comments

 • Avatar
  Reply
  ErWiier
  16, 09, 2019 11:50 am

  Ik moet zeggen dat ik het totaal niet erg vind, niet dat ik überhaupt lootboxes ga kopen maar als het net zo gedaan wordt als in WWII dan is het wel een leuk extraatje. Als je ze bijvoorbeeld krijgt via orders dan is de balans naar mijn mening prima.

  • Joey Hasselbach
   Reply
   Joey Hasselbach
   16, 09, 2019 7:32 pm

   Ik vind het vaak ook niet erg, maar de manier waarop wel. Vaak worden deze microtransacties pas ingevoerd als de game al weken af is en de reviews al geschreven zijn. En ook dat spelers met geld toch een voordeel kunnen kopen, vind ik niet echt netjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.