Nieuws

Gunfight modus Call of Duty Modern Warfare krijgt ook 1v1 en 3v3 versies

Call of Duty Modern Warfare Gunfight modus

Call of Duty Modern Warfare bracht de nieuwe modus Gunfight. Een super competitieve modus waarin twee spelers het tegen twee spelers opnemen. Infinity Ward is van plan deze modus uit te breiden.

Het nieuwtje komt dankzij een vraag van een fan op Twitter. Die vroeg namelijk of de ontwikkelaar van plan is om een 3v3 versie toe te voegen. Daarop geeft Joe Cecot, co-design director bij Infinity Ward het volgende antwoord:

Gunfight is een multiplayer modus waarin twee teams van twee spelers het tegen elkaar opnemen in kleinere custom maps. Het team dat als eerste zes rondes wint, heeft gewonnen. Echter hebben de teams dezelfde loadout die om de twee rondes verandert.

Call of Duty Modern Warfare is sinds 25 oktober verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Morgen gaat overigens het eerste seizoen van de game live, waarin diverse nieuwe maps, Spec Ops missies en cosmetische items naar de game komen. Check ook onze review van de game om te lezen waarom jij de game in huis moet halen. Wat vinden jullie van de Gunfight modus tot nu toe? Zien jullie de extra versies graag komen? Laat het ons weten in de reacties.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.