Nieuws

Dataminers vinden meer bewijzen voor Battle Royale modus Call of Duty Modern Warfare

Call of Duty Modern Warfare Spec Ops, Battle Royale

Er wordt al maanden gespeculeerd over een Battle Royale modus voor Call of Duty Modern Warfare. Nu hebben dataminers nog meer bewijzen gevonden.

Infinity Ward houdt overigens nog steeds de kaken stijf op elkaar wat betreft een Battle Royale modus voor Call of Duty Modern Warfare. Desondanks lijken de bewijzen steeds concreter te worden. Eerder vonden dataminers de afkortingen in de bestandsnamen van de game, maar nu werden er zelfs data over de map en de verschillende modi gespot.

Volgens de data, die door Senescallo op Reddit werd gezet, krijgt de Battle Royale modus een gigantische map met 15 zones.

Volgens de informatie kunnen er tot 200 spelers meedoen aan een match en zijn er verschillende opties voor custom matches. Ook wordt er gesproken over Respawn Tokens, maar ook over loot, armor en andere info. Check de link hierboven voor alle informatie.

Call of Duty Modern Warfare is sinds 25 oktober verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game scoorde een ruime voldoende in onze review. Kijken jullie uit naar een Battle Royale modus voor de game? Of vinden jullie het niet nodig? Laat het ons vooral weten in de reacties!

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.