Nieuws

Eerste seizoen Call of Duty Modern Warfare begint vanaf 3 december

Call of Duty Modern Warfare season 1 battle pass, eerste contentseizoen

Infinity Ward kondigde eerder dit jaar aan dat Call of Duty Modern Warfare een battle pass zou krijgen. Het eerste seizoen zal op 3 december beginnen.

Het eerste seizoen voegt onder andere nieuwe maps, multiplayer modi, wapens en nieuwe Spec Ops missies toe. Dit zal geleidelijk gedaan worden.

Seizoen 1 van de battle pass van Call of Duty Modern Warfare voegt het volgende toe:

Drie multiplayer maps: Crash, Shipment en Vacant
Nieuwe Ground War map: Port
Extra 2v2 Gunfight maps: Cargo, Atrium, and more to follow
Vier Multiplayer modes: Reinforce, Gunfight OSP, Infected
Twee nieuwe wapens: RAM-7 en Holger-26
Nieuwe Spec Ops missies: Bomb Squad, Grounded, Just Reward, Pitch Black en meer

 

In een bericht op de officiële website laat Activision weten dat niet alle content gelijk op 3 december zal verschijnen. Ook hebben ze nog niet onthuld wat er wel op 3 december komt. Het goede nieuws is dat het bovenstaande dus niet alles is wat er in het eerste seizoen zal verschijnen. Verwacht dus nog meer maps en Spec Ops missies!

Ook geeft de uitgever een hint over de Battle Pass van de game, die binnenkort zal verschijnen. Alle spelers zouden sommige tiers van de pass kunnen verdienen, maar ging daar niet specifieker op in. Wel bevestigde het bedrijf dat de wapens deel uit maken van de battle pass.

Call of Duty Modern Warfare is sinds 25 oktober verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Check onze review om te lezen waarom jij de game in huis moet halen.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.