Nieuws

Borderlands 3 releasedatum wordt volgende week onthuld

Borderlands 3

Vele fans waren blij dat Gearbox dan eindelijk Borderlands 3 tijdens Pax East onthulde. Echter zijn we nog een releasedatum van de ontwikkelaar verschuldigd, maar daar hoeven we niet lang op te wachten.


Dit heeft CEO Randy Pitchford laten weten op Twitter, nadat een fan hem erom gevraagd had.

Er werd voorheen al vaker gesproken over een releasedatum van een grote 2K-game en dat ging natuurlijk over Borderlands 3. De game verschijnt dus hoe dan ook nog voor 1 april 2020.

1 oktober 2019?

Er wordt overigens al volop gespeculeerd over een mogelijke releasedatum van het derde deel. In de trailer zouden de cijfers 10 en 1 te zien zijn en volgens fans zou dit kunnen betekenen dat de game op 1 oktober gaat verschijnen. Dit is een plausibele optie, aangezien dat ten eerste op een dinsdag is en ten tweede het dan 10 jaar geleden is dat het eerste deel op de markt verscheen.

Echter zou dit, volgens andere theoriën ook kunnen duiden op een release in januari, maar we houden vooralsnog de zout bij de hand. Op 3 april beloofde Randy Pitchford meer informatie over de game te zullen geven en daarbij hoort dus ook een releasedatum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.