Nieuws

Bluepoint Games werkt aan Demon’s Souls remake?

Bluepoint Games, Demon's Souls,

Bluepoint Games is weer eens aan het teasen voor de onthulling voor hun volgende remake. Zou men toch bezig zijn om een vernieuwde versie van Demon’s Souls uit te brengen?!

We weten dat de studio bezig is met een remake voor de PlayStation 5, maar welke game het precies is, blijft onbekend. Er komen steeds meer potentiële kandidaten bij en de teasers die ze weggeven lijken veelzeggend, maar hoeven dat niet perse te zijn. Zoals ook de teaser die men gisteren op Twitter hebben gezet:

Vele zien de woorden ‘rekindled flames’ als een hint naar Demon’s Souls. Echter werden er in andere teasers vermeldingen gedaan van ‘Dart’, die de hoofdpersonage was in Legend of Dragoon (een PS1-game). We zullen voorlopig nog even geduld moeten hebben, aangezien de PlayStation 5 nog niet officieel onthuld is. Wellicht dat we in februari meer gaan horen, wanneer Sony volgens de verwachtingen hun nieuwe console gaat tonen. Uiteraard houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes rondom de game(s) die Bluepoint Games in ontwikkeling heeft!

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.