Nieuws

Volgende Mass Effect in vroege ontwikkeling bij BioWare

Mass Effect Andromeda, volgende Mass Effect

BioWare zou volgens een rapportage bezig zijn met de ontwikkeling van de volgende Mass Effect. De game zou nog in erg vroege fase van ontwikkeling zijn.

Dat BioWare aan een nieuwe Mass Effect werkt zou niet een verrassing moeten zijn. De ontwikkelaar liet onlangs nog doorschemeren dat ze nog ‘genoeg verhalen te vertellen hebben’. Het nieuws werd in hetzelfde rapportage gedeeld waarin gemeld werd dat Anthem een complete revisie zou krijgen.

De nieuwe game uit de ruimte-RPG zou door BioWare Edmonton worden ontwikkeld onder leiding van Mike Gamble. Het kan nog wel even duren voor we er iets van gaan zien, aangezien het nog in ‘erg vroege’ staat van ontwikkeling is.

Casey Hudson deelde onlangs nog concept art van de serie, die nog niet gebruikt waren en liet eerder al weten dat ze er nog lang niet klaar mee waren. BioWare werkt overigens ook aan de volgende Dragon Age, al lijkt dat project nog niet echt van de grond te komen. Welke richting zien jullie de Mass Effect serie het liefts opgaan? Laat het ons vooral weten in een reactie!

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.