Nieuws

Battlefield V Chapter 2: Lightning Strikes update vanaf morgen online

EA en DICE trappen het jaar af met Battlefield V Chapter 2: Lightning Strikes en deze update bevat onder andere Squad Conquest, een intense versie van Conquest die tactische gameplay stimuleert tussen twee teams van 16 spelers op de Arras, Rotterdam en Hamada maps.

Daarnaast worden er vier nieuwe wapens toegevoegd (Onde andere de Zk-383 SMG voor de Medic class, de Modele 1944 semi-automatic rifle voor de Assault class en de M1922 MMG voor de Support class) die spelers kunnen unlocken door Weekly Challenges te voltooien. Deze challenges zijn beschikbaar tijdens de periode waarin Chapter 2: Lightning Strikes live is.

Ook zijn er verschillende veranderingen en fixes doorgevoerd op basis van feedback vanuit de Battlefield community. In de bijlage zijn alle details te vinden.

Met Chapter 2: Lightning Strikes wordt er nog meer content toegevoegd, waaronder de terugkeer van de geliefde Rush modus, een nieuwe Grand Operation en een co-op modus voor vier spelers. De update gaat live op 15 januari 2019.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.