Nieuws 2

Batterij PlayStation 5 controller DualSense is ‘sterk”

DualSense PlayStation 5 controller

Een van de minpunten van de DualShock 4 is toch wel diens batterij. Alhoewel Sony (nog) geen verbeteringen belooft, zegt het wel dat de DualSense een ‘sterke’ batterij zal hebben.

De lichtbalk, de rumble functie en een beperkte capaciteit zorgde ervoor dat de levensduur van de DualShock erg kort is. Sony laat dan ook weten naar de community te luisteren en lijkt te suggereren dat de batterij van de DualSense een verbeterde levensduur heeft. Een woordvoerder zou de batterij ‘sterk’ hebben genoemd.

Gisteren onthulde Sony de DualSense en de naamsverandering geeft aan dat Sony de nieuwe controller serieus neemt. Zo kent de controller haptische feedback en adaptieve triggers, maar ook grotere L1 en R1 knoppen, een create-knop in plaats van share-knop en wordt er gebruik gemaakt van twee kleuren.

Overigens bevat de controller ook een ingebouwde microfoon, waarmee je met vrienden kunt praten. Echter kun je dat ook nog steeds via je headset, aangezien er ook gewoon een minijack in de controller zit.

Wat vinden jullie tot nu toe van de DualSense? Zien jullie jezelf al mee aan de slag gaan? Laat het ons weten in de reacties!

GamesGames

2 Comments

 • Avatar
  Reply
  PS5 controller kopen
  13, 04, 2020 3:48 pm

  Hallo,

  Enig idee of informatie over de oplaadtijd en speeltijd?

  • Joey Hasselbach
   Reply
   Joey Hasselbach
   14, 04, 2020 7:48 pm

   Nee, ik denk ook niet dat ze daar informatie over gaan onthullen, maar gewoon de speler laten ervaren. Er wordt echter wel gespeculeerd/ gesuggereerd dat het opladen draadloos zou kunnen. Al verwacht ik dat niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.