Nieuws

Apex Legends zorgt voor extra spelers Titanfall 2

Titanfall 2

Spelers van Apex Legends zijn nieuwsgierig naar de ‘roots’ van deze shooter. Zo is het aantal spelers van Titanfall 2 in tijden weer gestegen.

De free-to-play Battle Royale game kent inmiddels 25 miljoen spelers en lijkt voorlopig nog wel wat records te gaan breken. Echter zijn fans zo gecharmeerd van de gameplay dat de nieuwsgierigheid naar diens roots is vergroot.

Op Reddit viel een aantal gebruikers op dat het aantal spelers van Titanfall 2 weer aan het toenemen was. De game kent soms wel ruim 10.000 spelers en dat is niet gek voor een game van ruim 2 jaar oud. Om nog maar te zwijgen over de moeite die deze game had om op te vallen door de concurrentie van Battlefield 1 en Call of Duty: Infinite Warfare.

Volgens True Achievements is Titanfall 2 de nummer 37 meest gespeelde game en alhoewel dit niet spectaculair klinkt, stond de game voor de komst van Apex Legends ergens tussen nummer 60 en 70.

Mocht je geïnteresseerd zijn om Titanfall 2 een kans te geven, raden we je het zeker aan. De gameplay is wel iets anders dan Apex Legends, aangezien je ook in een Titan kan springen en over muren kunt rennen. Echter is de singleplayer van deze game een van de beste die we in tijden gezien hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.