Nieuws 4

Apex Legends op de Switch?

Nintendo Switch, Nintendo, Apex Legends

Nu de game een tijdje uit is op PC, PlayStation 4 en Xbox One zou een Nintendo Switch release er ook aan moeten komen, toch?

Waarschijnlijk, maar geen goede herinneringen

In een interview met Eurogamer vertelt ontwikkelaar Respawn over de ervaringen met de game tot nu toe. Hierin komt ook kort naar voren of Apex Legends nog naar andere platformen komt. Dew McCoy, producer van de game, ziet Apex Legends graag naar de Nintendo Switch en mobiele apparaten komen. Echter kon hij hier nog niet veel over kwijt.

Eerdere games zoals Titanfall werden niet op Nintendo consoles uitgebracht. Er werd zelfs lichtelijk de spot gedreven met Nintendo’s nieuwste console tijdens de lancering. Senior designer van Titanfall 2, Mohammed Alavi, zag destijds geen potentie in de Nintendo Switch. Hopelijk is hij van gedachten veranderd met Apex Legends. Alavi werkt namelijk ook mee aan deze game.

4 Comments

 • Avatar
  Reply
  Robbe Deboel
  15, 04, 2019 11:24 am

  Het zou heel leuk zijn ,fortnite begint te vervelen.

  • Robert Buckert
   Reply
   Robert Buckert
   17, 04, 2019 12:27 am

   Ja wie weet! De kans is ondertussen wel wat groter geworden 🙂

 • Avatar
  Reply
  Edwin
  21, 03, 2019 1:19 am

  Ik hoop dat het game ook op Nintendo switch uit komt dat de volgende de keer eerst op nitendo switch uit komt en dan de rest

  • Joey Hasselbach
   Reply
   Joey Hasselbach
   25, 03, 2019 8:59 pm

   Ja het zou echt ideaal zijn voor de Switch. Het is bij mij zo’n game die je ‘even’ (paar potjes worden al snel een paar uur) tussen door speelt. De Switch is dan perfect om even te pakken wanneer de tv gebruikt wordt :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.