Nieuws 2

4K en 60fps misschien wel niet de standaard bij de volgende generatie

Consoles

Veel spelers verwachten dat de volgende generatie consoles standaard 4K en 60fps zullen draaien. Volgens Stian Willums, creative director van Through the Woods, moeten zij de lat niet te hoog leggen.

Dit laat Willums namelijk weten in een gesprek met Gamingbolt. Hij zegt namelijk dat dit helemaal niet vanzelfsprekend zal zijn bij de volgende generatie consoles. Ondanks alles verwacht hij dat de nieuwe consoles wel wederom een stuk krachtiger zullen zijn dan de huidige en nieuwe sociale features zullen bevatten.

Het is niet bekend waar hij deze aanname op baseert, dus neem het vooralsnog niet te serieus. Echter lijkt het ons niet dat een ontwikkelaar dit zomaar roept. Vinden jullie ook dat de volgende generatie consoles 4K en 60fps als de standaard moeten nemen?

2 Comments

 • Joey Hasselbach
  Reply
  Joey Hasselbach
  29, 07, 2018 2:00 pm

  Ja klink vet, maar dat zal wel denk nog wel heel lang duren voordat het zover is. VR is nu wel leuk, maar nog lang niet op het niveau als de games voor de PlayStation 4 zijn. Op de pc is het wel al iets beter, maar ook nog niet op het niveau.

 • Reply
  Joshua
  26, 07, 2018 3:50 pm

  Lijkt me wel vet om 4k 60 fps vr games te spelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.